ALLOY Romania - specialisti in mentenanta, reparatii & durificari.
Doresti un sfat profesionist ? Contacteaza-ne.
Descriere aplicatie si recomandari de aliaje pentru utilizare:
Cu ce anume se sudeaza inoxul alimentar ?
In prezent sunt cunoscute peste 150 de tipuri de inoxuri, fiecare cu specificatiile si destinatiile lui. In domeniul alimentar, doar parte din aceste inoxuri sunt folosite, fiind chiar denumite inoxuri de tip alimentar.
Cele mai indicate pentru folosinta materiale inoxidabile alimentare sunt cele de tip 18-19% crom si 8-10% nichel. Datorita compozitiei chimice, aceste materiale sunt prietenoase cu industria alimentara cat si medicinala. Totodata confera o rezistenta foarte buna la utilizare, fiind foarte durabile in timp.
Cromul din componenta are un rol foarte important deoarece in contact cu oxigenul genereaza oxizii de crom care protezeaza suprafetele la toti facturii externi. De principiu, inoxurile alimentare nu sunt magnetice (nu prind magnetul) . Aceste materiale se regasesc intr-o forma de tip 18/10 pura, sau chiar stabilizate cu niobiu de tip inox 321.
Procedee de sudare pentru materialele inoxidabile de tip alimentar ?
Daca este sa realizam doua recomandari de aliaje, printre cele mai principale sunt cele de tip 19/9 si 19/9/Nb. Noi vom recomanda versiunea de tip 19/9 deoarece este cea mai utilizata si usor de gasit in piata.
Daca vrei sa sudezi acest material retine ca poti realiza asta cu orice tip de aliaj, incepand de la electrod pana la sarma tubulara. Toate cu aliaje dedicate....
Contacteaza-ne si iti vom povesti cu lux de amanunte :-)
Aliaje de sudura dedicate pentru inox alimentar:
|
- Disponibilitate: In stoc
- Denumire: Sudura inox alimentar
- Cod SKU: AP-17333
- Made in: ALLOY Romania
Aliaje & echipamente posibil necesare in aplicatia ta
Aplicatii | |
Dupa piesa: | Piese inox alimentar |
Dupa materialul piesei: | Inox |